Sigma AURA 45 USB 17450

Zoekveld

Sigma AURA 45 USB 17450

€ 31,95
Catalogusprijs: € 39,95
0 Beoordelingen
0


USB oplaadbare koplamp

Tot 55 meter lichtbereik

Lichtsterkte tot 45 lux

Brandtijd tot max. 21 uur

Catalogusprijs: € 39,95 Artikelnummer: SIG-17450. Tags koplamp sigma koplamp voorlicht batterij verlichting batterij koplamp

De oplaadbare AURA 45 USB verlicht met 45 Lux tot wel 55 meter ver en is daarmee ideaal voor veiligheidsbewuste dagelijkse fietsers, die ook in hun vrijetijd regelmatig fietsen. Nieuw is de geïntegreerde helderheidssensor, welke de belichtingssterkte automatisch regelt en daarmee de optimale verhouding tussen lichtsterkte en gebruiksduur mogelijk maakt.

Behalve de standaardmodus met 45 lux en 6,5 branduren en de Eco-modus met 15 lux en wel 21 uur brandduur beschikt de AURA 45 USB over een Auto-Modus.

De AURA 45 USB is de eerste SIGMA fietsverlichting die meedenkt! In de verlichtingsmodus "Auto" past een geïntegreerde helderheidssensor de verlichtingssterkte automatisch aan het omgevingslicht aan. Zo wordt een zo lang mogelijke brandduur gewaarborgd.

Met een homogeen lichtbeeld biedt de AURA 45 USB optimaal zicht in de verte, naar de zijkanten, in de kern en dichtbij, zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te verblinden. Daarmee zorgt de koplamp voor optimale veiligheid in het verkeer.

De AURA 45 USB is uitgerust met een Osram led. In combinatie met de hoogwaardige optiek genereert deze een zeer gelijkmatige lichtverdeling over alle lichtzones.

In de Auto-Modus past de geïntegreerde helderheidssensor de verlichtingssterkte in een bereik van 15 tot 45 lux automatisch aan het omgevingslicht aan.

De AURA 45 USB beschikt over een geïntegreerde accu. Deze wordt via de Micro-USB bus opgeladen, hetgeen ook op elke pc mogelijk is. Met de meegeleverde Micro-USB kabel is de koplamp in zo'n 2 uur weer volledig opgeladen.

De lithium-ion-accu beschikt over een diepontladings- en overbeladingsbeveiliging. Omdat de accu geen geheugeneffect kent kan deze probleemloos weer volledig worden opgeladen.

De laadindicator op de bedieningsknop geeft je aan in welke toestand de accu zich bevindt. Onder de 70% accucapaciteit brandt de led in de knop groen, onder de 30% rood. Ook tijdens het laden informeert deze led over de actuele laadtoestand. Zodra de accu vol is, brandt deze groen. De AURA 45 USB kun je tijdens gebruik opladen, bijv. onderweg met een powerbank.

Meer weten?

Neem gerust een kijkje op de Sigma AURA 45 USB productpagina of vergelijk de verschillende Sigma lichtbronnen met elkaar.

Afbeelding
Colorszwart
Materialkunststof
Merkcode17450
MerkSigma
OnderdeelVoorlicht
SoortStadsfiets
Algemeen
Fietsonderdelen
OpruimingNee
Media
EAN-code4016224174508
Enveloppe?
VerzendverpakkingDoos
Gewicht
Gewicht: 88 g

ADD A REVIEW


DBK BIKEPARTS
Fietsonderdelen & Accessoires
Van gelegenheidsfietser tot racefanaat...
Gladiator fietsclaw
Fietsopberging in een handomdraai
fietsclaw_2.jpg
Vervangonderdelen
Fietscomputers, verlichtingshouders en harstslagmeters
sigma_logo.jpg
Bekijk zeker ook onze promo's en opruimingen!
Opruimingen aan bodemprijzen !