Sigma AURA 60 USB 17700

Zoekveld

Sigma AURA 60 USB 17700

€ 39,95
Catalogusprijs: € 49,95
0 Beoordelingen
0


Maximale veiligheid in stijlvol design

Tot 70 meter verlichtingsbereik

60 Lux lichthoeveelheid in Standaard modus

10 uur brandduur in Eco modus

3 Modi instelbaar (standaard, mid en eco)

Sportief ontwerp en lichtgewicht van 105 gram

Met Light Guide voor zichtbaarheid vanaf de zijkant

Usb oplaadbaar met accu- en laadindicator

Inschakelbeveiliging, voorkomt het ongewenst inschakelen. Bijvoorbeeld in de tas.

Catalogusprijs: € 49,95 Artikelnummer: SIG-17700.

 

Met een reikwijdte van ca. 70 meter en 60 LUX verlicht de AURA 60 USB straten en wegen gelijkmatig en zorgt met de „Light Guide“ voor een verbeterde zichtbaarheid vanaf de zijkant. Dat verhoogt niet alleen de veiligheid in het verkeer, maar maakt de voor het verkeer goedgekeurde verlichting vooral voor de sportieve fietsers en forensen tot een eerste klas metgezel. De AURA 60 beschikt over het RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) en Duitse StVZO wettelijke goedkeuring.

Veelzijdig gebruik

3 modi van 60 LUX in de Standaard-modus, via 30 LUX in de Mid-modus tot 18 LUX in de Eco-modus bieden een optimaal licht zowel in de stad als op buitenaf gelegen wegen. Daardoor kan de gebruiksduur van 4 tot wel 10 uur worden verlengd. De AURA 60 USB is zodoende zowel voor de veeleisende fietser zoals forensen en sportieve rijders als voor recreatieve fietsers geschikt.

Sportief ontwerp

Met haar slechts 105 gram weegt de AURA 60 USB amper iets en overtuigt met haar unieke constructie alle fietsers die waarde hechten aan design en gewicht. Haar slanke, moderne en iets conische vorm alsmede de „Light Guide“ aan de zijkant complementeren het sportieve uiterlijk.

Light Guide voor zichtbaarheid vanaf de zijkant

De „Light Guide“ aan de zijkant is niet slechts een optische highlight, maar biedt dankzij de beide extra LED's ook een duidelijk betere zichtbaarheid in het verkeer.

Oplaadbaar via USB

De AURA 60 USB USB heeft een geïntegreerde Lithium-ion accu. Deze wordt via de micro-USB opgeladen, hetgeen op elke PC mogelijk is. Met de meegeleverde micro-USB kabel is de accu in maximaal 3,5 uur weer volledig opgeladen en gebruiksklaar.

De lithium-ion accu is voorzien van een laad- en diepontladingsbeveiliging. Omdat de accu geen geheugeneffect kent kan deze probleemloos weer volledig worden opgeladen.

Accu- en laadindicator

De bedieningsknop fungeert tegelijkertijd als oplaadindicator en laat zien wat de status van de accu is. Onder 70% van de accucapaciteit brandt de LED in de knop groen, bij minder dan 30% rood. Ook tijdens het opladen informeert de LED over de actuele oplaadstatus. Tijdens het opladen brandt het lampje rood, zodra de accu vol is groen. De AURA 60 USB kan ook tijdens gebruik gemakkelijk door een aangesloten powerbank worden opgeladen.

 

Meer weten? Neem gerust een kijkje op de SIGMA AURA 60 USB productpagina of vergelijk de verschillende lichtbronnen met elkaar.

 

 

Afbeelding


Colorszwart
Materialkunststof
Merkcode17700
MerkSigma
OnderdeelVoorlicht
SoortStadsfiets
Algemeen
Fietsonderdelen
OpruimingNee
Media
EAN-code4016224177004
Enveloppe?
VerzendverpakkingDoos
Gewicht
Gewicht: 105 g

ADD A REVIEW


DBK BIKEPARTS
Fietsonderdelen & Accessoires
Van gelegenheidsfietser tot racefanaat...
Gladiator fietsclaw
Fietsopberging in een handomdraai
fietsclaw_2.jpg
Vervangonderdelen
Fietscomputers, verlichtingshouders en harstslagmeters
sigma_logo.jpg
Bekijk zeker ook onze promo's en opruimingen!
Opruimingen aan bodemprijzen !