Sigma AURA 80 USB 17800

Zoekveld

Sigma AURA 80 USB 17800

€ 47,95
Catalogusprijs: € 59,96
0 Beoordelingen
0


Krachtige 80 Lux voor de hoogste vereisten

Tot 90 meter lichtbereik

Met een lichtsterkte tot 80 Lux

Brandtijd tot 15 uur

Optimale informatie van de accucapaciteit (groen) en lichtsterkte (geel)

4 verlichtingsmodi (standaard, mid, low en eco)

Catalogusprijs: € 59,96 Artikelnummer: SIG-17800. Tags verlichting batterij koplamp aura sigma aura voorlicht batterij voorlicht koplamp

Met 80 lux en 90 meter lichtreikwijdte blijft er voor de fanatieke fietser niks te wensen over. De AURA 80 USB is de keuze van forensen of voor een sportieve training 's avonds. Nauwkeurige led-indicatoren aan de bovenkant geven je exact aan hoeveel accucapaciteit er nog over is en welke van de vier verlichtingsmodi je momenteel hebt gekozen. Met de Light Guide aan de zijkant ziet de StVZO-goedgekeurde koplamp er niet alleen goed uit, maar zorgt ervoor dat je voor andere verkeersdeelnemers beter zichtbaar bent.

Indicatoren

De AURA 80 USB heeft vele troeven in handen met nieuwe functies: de meertraps indicatoren voor de accucapaciteit en lichtsterkte. De gele leds informeren je over de ingestelde verlichtingssterkte (modus) en de groene leds geven je exact de resterende accucapaciteit aan van de fietsverlichting in stappen van 25%.

De Allrounder

Met de vier verlichtingsmodi bepaal je zelf met hoeveel lichtvermogen en hoelang je wilt fietsen. In de hoogste stand voedt de accu de koplamp ruim 4 uur. Wanneer je in de schemering onderweg bent op goed verlichte wegen dan kan je in de Ecomodus tot wel 15 uur met voldoende fietsverlichting onderweg zijn.

Hoogwaardig design

Een goede optische kwaliteit is voor veel fietsers niet alleen voor wat betreft de lens belangrijk, maar ook wanneer het gaat om het uiterlijk van de fiets. Met de Light Guide, de accu en de verlichtingsmodi-indicator en de behuizing met RVS-gebruik trekt de fietsverlichting zeker de aandacht. Ondanks alle componenten en de aanzienlijke lichtsterkte weegt de AURA 80 USB slechts 119 gram, inclusief houder.

Verlichting van verschillende zones

Met een homogeen lichtbeeld biedt de AURA 80 USB optimaal zicht veraf, naar de zijkanten, in de kern en dichtbij, zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te verblinden. Daarmee zorgt de koplamp voor optimale veiligheid in het verkeer.

De AURA 80 USB is uitgerust met een Osram LED uitgerust. In combinatie met hoogwaardige optiek genereert deze een zeer gelijkmatige lichtverdeling over alle lichtzones.

De "Light Guide" aan de zijkant is niet alleen een optisch hoogtepunt. Met de beide extra leds zorgt deze ook voor een aanzienlijk betere zichtbaarheid in het verkeer.

Oplaadbaar

De AURA 80 USB beschikt over een geïntegreerde accu. Deze wordt via de Micro-USB bus opgeladen, hetgeen ook op elke pc mogelijk is. Met de meegeleverde Micro-USB kabel is de koplamp in maximaal 4,5 uur weer volledig opgeladen.

De lithium-ion-accu beschikt over een diepontladings- en overbeladingsbeveiliging. Omdat de accu geen geheugeneffect kent kan deze probleemloos weer volledig worden opgeladen.

Vier gele leds geven de actuele verlichtingsmodus voor je aan. De groene leds geven exacte informatie over de laadtoestand van de koplamp. Bij het onderschreiden van een restcapaciteit van circa 10% schakelt de AURA 80 USB automatisch naar de Eco-Modus. De groene led dooft en de rode indicator-led gaat aan. Tijdens het laden kun je tevens zien tot hoeveel procent de fietsverlichting weer is opgeladen. De AURA 80 USB kun je ook tijdens het gebruik opladen, bijvoorbeeld onderweg met een powerbank.

Meer weten? Neem gerust een kijkje op de SIGMA AURA 80 USB productpagina of vergelijk de verschillende lichtbronnen.

Heeft u nog een tweede fiets? Bestel dan eenvoudig een extra AURA stuurhouder bij voor op de tweede fiets. Zo kan u uw nieuwe favoriete voorlicht ook op een andere fiets gebruiken.

Afbeelding
aura 80
Colorszwart
Materialkunststof
Merkcode17800
MerkSigma
OnderdeelVoorlicht
SoortStadsfiets
Algemeen
Fietsonderdelen
OpruimingNee
Media
EAN-code4016224178001
Enveloppe?
VerzendverpakkingDoos
Gewicht
Gewicht: 119 g

ADD A REVIEW


DBK BIKEPARTS
Fietsonderdelen & Accessoires
Van gelegenheidsfietser tot racefanaat...
Gladiator fietsclaw
Fietsopberging in een handomdraai
fietsclaw_2.jpg
Vervangonderdelen
Fietscomputers en verlichting
sigma_logo.jpg
Bekijk zeker ook onze promo's en opruimingen!
Opruimingen aan bodemprijzen !
De niet te missen partner tijdens elke fietsvakantie
Pocket Pedals