Verzending

binnen én buiten België

 
14 dagen bedenktijd

shop in vertrouwen

 
Hulp bij vragen

contactformulier

 
Veilig betalen

PayPal / Mollie Payments

 

Voorstelling van de Gladiator Worx toepassingen

Gladiator® heeft de garage tot haar belangrijkste toepassingsgebied verklaard en helpt u bij het organiseren en herinrichten van uw garage. Gladiator® biedt uitermate functionele en simpele oplossingen voor alle problemen in uw garage en biedt bovendien oplossingen voor iedereen. Van professioneel tot hobbyist. Van integrale oplossingen tot unieke en simpele cadeautips voor iedereen in het gezin. Met Gladiator® schept u orde en brengt u terug overzicht in de garage. Gladiator® toepassingen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden in andere plaatsen in en om het huis. Uw tuinhuis, kelder en zolder zijn typische ruimten waar Gladiator® producten heel goed toegepast kunnen worden.

COMPLEET SYSTEEM

Gladiator® is een volledig systeem en biedt een scala aan producten en mogelijkheden om uw garage, kelder van tuinhuis eindelijk overzichtelijk te organiseren. Het omvat solide modulaire kasten, flexibele rekoplossingen en talloze nuttige accessoires, voorgesteld in vier leefwerelden:

 
TUIN   DOE-HET-ZELF
 
SPORT   AUTO & MOTOR(FIETS)

Het systeem

Alle producten zijn modulair en het groefsysteem stelt u in staat om makkelijk kasten, leggers, haken, mandjes... te herschikken. Diezelfde groeven bieden ook de mogelijkheid onderdelen toe te voegen, wanneer uw behoeften mochten veranderen. De optionele en facultatieve wielkits geven dan weer de mogelijkheid om van de kasten verplaatsbare werkstations te maken. Zo heeft u steeds alles bij de hand.

Alle Gladiator® producten en onderdelen zijn ontwikkeld voor een omgeving waarin het er wel eens ruw aan toegaat. De producten zijn daarom tegen een stootje opgewassen, ze hebben een lange levensduur en zijn ze van onberispelijke kwaliteit. Alle delen en accessoires zijn qua vormgeving, materiaalkeuze- en uitvoering op elkaar afgestemd.

Aan de slag

Uw wil uw garage/berging/hobbyruimte inrichten naar uw eigen smaak en wens? Dat kan door gebruik te maken van het Gladiator Garageworks systeem. Belangrijk hierbij is dat u een ruimte kan creëren die inspeelt op uw wensen en zich makkelijk aan uw behoeften weet aan te passen. U maakt een organisatiesysteem voor uw garege, zo geavanceerd dat wanorde tot het verleden behoort. Uw garage/berging behoort in de toekomst tot een belangrijk onderdeel van uw huis, in plaats van een verwaarloosde ruimte. Kan dit? Eenvoudigweg door gebruik te maken van de Gladiator toepassingen.

1 Kies de gewenste basis

Afzonderlijke Gear Track kanalen  Gear Wall Panelen 
   

2 Daarna uw stijl bepalen of combineren

Bij het ontwerpen van uw ruimte houdt u best rekening met uw eigen voorkeuren of stijl. Hieronder kan u 3 hoofdstijlen terugvinden. Natuurlijk is een combinatie van 2 of meer stijlen ook mogelijk. Nog een voordeel van het gladiator systeem. Het is combineer- en aanpasbaar.

 

(klik om te vergroten)

OPEN EN BLOOT

Als u uw spullen graag uitstalt zonder dat ze op de vloer liggen en als u wil dat ze goed toegankelijk zijn, overweeg dan een garageontwerp met een serie leggers en haken

FLEXIBEL, ZICHTBAAR EN BESCHERMD

Als u wil dat uw spullen zichtbaar zijn, maar wel goed beschermd en makkelijk verplaatsbaar, kan u uw garage het beste voorziehn van flexibele, makkelijk verstelbare manden en bakjes

GOED VERBORGEN

Als u uw rommel het liefste verstopt achter glanzende kastdeuren heeft Gladiator een serie stijlvolle kasten en laden voor u , die de gewenste uitstraling creëren zonder dat u opslagruimte kwijtraakt.

WAT HOORT OF KAN WAAR?

Er bestaan talloze manieren om uw spullen in op te bergen of te bewaren. Gelukkig brengt Gladiator een maximale flexibiliteit met zich mee. Op onderstaande fiche kan u nagaan welke de beste manier is om diverse gangbare spullen te bewaren.

X = ons advies    O = Andere opties

 

Bij DBK Bikeparts

Bij DBK Bikeparts kan u een specifiek gamma producten terugvinden voor het opbergen van de fiets en de bijhorende accessoires. De onderdelen opgenomen in onze catalogus zijn courant op stock en leverbaar.

Een overzicht van de producten kan u raadplegen op onze Gladiator productenpagina

De andere producten van het merk Gladiator hebben wij niet standaard op stock, maar kan u wel via ons bestellen

 

3 Verdere info

Voor verdere gedetailleerde info of een overzicht van het volledige productengamma van Gladiator kan u terecht op de website van Gladiatorworx europe.