Verzending

binnen én buiten België

 
14 dagen bedenktijd

shop in vertrouwen

 
Hulp bij vragen

contactformulier

 
Veilig betalen

PayPal / Mollie Payments

Cyclon Bike Care

Cyclon logoCyclon is een passie voor het onderhouden van tweewielers. Het aanbod bestaat ui de meest complete en kwalitatief hoogwaardige smeer- en onderhoudsproductlijn voor de tweewielermarkt in Europa. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van (race)fietsonderhoud ontstond een hoogwaardige productlijn waarin je allerlei reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen kunt vinden waarmee je jouw geliefde tweewieler in topconditie kunt houden. Met innovatieve producten zoals biologisch afbreekbare ontvetter Cyclon Bionet, All Weather Lube en Cylicon spray kan jij de beste onderhoudsproducten voor jouw mountainbike (mtb), racefiets en gewone fiets in huis halen. Alle producten van Cyclon zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport en worden gebruikt door professionele wielerploegen om de racefietsen te onderhouden en te herstellen. Deze producten zijn daarom zeer geschikt om jouw eigen (race)fiets of mountainbike mee te onderhouden.

De beste onderhoudsproducten voor jouw (race)fiets

Het onderhouden van jouw racefiets, mountainbike of normale fiets hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, en met de onderhoudsproducten en smeermiddelen van Cyclon kun je dit zelf uitvoeren. Door regelmatig onderhoud te plegen aan jouw tweewieler is het mogelijk om de levensduur te verlengen en het fietscomfort te verhogen. Door te kiezen voor de onderhoudsproducten van Cyclon ben je ervan verzekerd dat je kwaliteit in huis haalt. Er zijn onder andere producten om de fietsketting mee te smeren en om de schijfremmen mee schoon te maken. Door jouw fiets goed te onderhouden voorkom je slijtage en corrosie en hierdoor kan je de levensduur van jouw fiets verlengen. Houd jouw mountainbike, racefiets en gewone fiets in topconditie met de onderhoudsproducten en smeermiddelen zoals de rem reiniger, ketting ontvetter, en kettingspray.

Meer informatie?

Raadpleeg zeker de website van Cyclon.nl voor meer gedetailleerde productinfo, demo video's en tips om de fiets in topconditie te houden.

 

Ons Cyclon productenoverzicht

Schoonmaken Smering Bescherming Onderhoud
Schoonmaken smeren beschermen onderhoud